Menu

Menu

GEPEKELDE ZALM
BOUILLON VAN JALAPEÑO | KALAMANSI TAPIOCA | APPEL | KROKANT VAN BOEKWEIT
17
TARTAAR VAN HERT |°° 6 gangen|
POMMES ALLUMETTES | GEPEKELDE WALNOOT | GEROOKT EIGEEL
18
PASTINAAK |° 5 gangen|
KROKANTE ZUURKOOL | KOMBU | NORI | GEFERMENTEERDE RODE KOOL
15
GEBAKKEN HEILBOT
BLOEMKOOLPUREE | LARDO SCHUIM | BEURRE BLANC VAN MOSSELEN
29
GEPOCHEERDE EENDENBORST
GEKONFIJTE EN KROKANTE RIJST | KWEEPEER | GROENE LINZEN | CEPS SABAYON
33
70% GUANAJA VALRHONA CHOCOLADE
BROWNIE | KOFFIE CREMEUX | TUILE | IJS VAN GEROOSTERDE MISO
12

Lunch & Diner

  • 4 Gangen
    57
    ZALM - HEILBOT - EEND - CHOCOLADE
  • 5 Gangen
    67
    INCLUSIEF °
  • 6 Gangen
    77
    INCLUSIEF ° EN °°
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18

Menu met begeleidende
wijnen, water en koffie

  • 4 Gangen
    97
    ZALM - HEILBOT - EEND - CHOCOLADE
  • 5 Gangen
    114
    INCLUSIEF °
  • 6 Gangen
    131
    INCLUSIEF ° EN °°
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18

Het menu serveren wij enkel per tafel. Bij wijzigingen in het menu rekenen wij een supplement. Het is mogelijk om à la carte te eten, onder het gerecht staat de prijs. Indien u allergieën of dieetwensen heeft, willen wij u graag vragen om deze van tevoren aan ons door te geven.

Asperges

Aspergesoep
Peterselie | ei | asperges
12
Asperges Flamande met ham
Krieltjes | peterselie | ei | geklaarde boter | gegrilde ham
23
Asperges Flamande met zalm
Krieltjes | peterselie | ei | geklaarde boter | gerookte zalm
27
3-gangen asperge menu
Aspergesoep | asperge flamande met ham of zalm | aardbei dessert
45

Specials

OESTERS | NORMANDISCHE "MAUGER LA JOLIE" NO°3
PONZU VINAIGRETTE | SJALOT VINAIGRETTE
PER STUK OF HALF DOZIJN
4 | 22
CARPACCIO
PICKLES | RUCOLA | TRUFFELCRÈME
18
RUNDER BAVETTE
BEIGNET VAN SJALOT | SEIZOENSGROENTEN | JUS DE ROTIE
34
GEBAKKEN HEILBOT
BLOEMKOOLPUREE | LARDO SCHUIM | BEURRE BLANC VAN MOSSELEN
29

Vegetarisch Menu

Menu

DRY-AGED RODE BIET
ZWARTE KNOFLOOK | VEGETARISCHE KAVIAAR | RODE BIET KROKANT
15
TOPINAMBOER SOEP |°° 6 gangen|
PEER | PERSILLADE
12
PASTINAAK |° 5 gangen|
KROKANTE ZUURKOOL | KOMBU | NORI | GEFERMENTEERDE RODE KOOL
15
RAVIOLI
BURRATA | CITROEN | BEURRE NOISETTE
18
MISO GLACE AUBERGINE
GEROOSTERDE BLOEMKOOL | KNOFLOOK MISO SAUS
24
70% GUANAJA VALRHONA CHOCOLADE
BROWNIE | KOFFIE CREMEUX | TUILE | IJS VAN GEROOSTERDE MISO
12

Lunch & Diner

  • 4 Gangen
    49
    RODE BIET - RAVIOLI - AUBERGINE - CHOCOLADE
  • 5 Gangen
    59
    INCLUSIEF °
  • 6 Gangen
    69
    INCLUSIEF ° EN °°
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18

Menu met begeleidende
wijnen, water en koffie

  • 4 Gangen
    89
    RODE BIET - RAVIOLI - AUBERGINE - CHOCOLADE
  • 5 Gangen
    106
    INCLUSIEF °
  • 6 Gangen
    123
    INCLUSIEF ° EN °°
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18

Het menu serveren wij enkel per tafel. Bij wijzigingen in het menu rekenen wij een supplement. Het is mogelijk om à la carte te eten, onder het gerecht staat de prijs. Indien u allergieën of dieetwensen heeft, willen wij u graag vragen om deze van tevoren aan ons door te geven.