Menu

Menu

Zeebaars
Komkommer | bleekselderij | gele curry | bergamot
18
Varkenswang (**)
Biet | brioche | baharat | hazelnoot
17
Skrei
Wortel | prei | polenta | beurre blanc van nduja
18
Coquille (*)
Buikspek | aardpeer | rettich | miso | yuzu
19
Eendenborst
Roseval | knolselderij | aubergine | saus van five spice
30
Selectie verfijnde kazen (***)
Bananen-notenbrood | bijpassend garnituur
18
Bloedsinaasappel
Witte chocolade | pecannoot | ahornsiroop | mascarpone
13

Lunch & Diner

  • 4 Gangen
    55
    Zonder */**/***
  • 5 Gangen
    65
    Zonder **/***
  • 6 Gangen
    75
    Zonder ***
  • 7 Gangen
    85

Menu met begeleidende
wijnen, water en koffie

  • 4 Gangen
    90
    Zonder */**/***
  • 5 Gangen
    107
    Zonder **/***
  • 6 Gangen
    124
    Zonder ***
  • 7 Gangen
    141
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18

Specials

“Kuusj” bloedworst
Eendenlever | appel | stroop
19
Ossenhaas (150gr.)
Pommes dauphine | ossenstaart-madeira saus (supplement eendenlever +8)
37
Zeetong
Krieltjes | à la meunière
47

Harbour Club Vegetarisch Menu

Menu

Geitenkaas
Komkommer | bleekselderij | gele curry | bergamot
15
Gerookte rode biet (**)
Brioche | baharat | hazelnoot
15
Caponata
Wortel | prei | antiboise | hollandaise
16
Eryngii (*)
Aardpeer | rettich | miso | yuzu
16
Pompoen
Roseval | knolselderij | schuim van kokos en masala
26
Selectie verfijnde kazen (***)
Bananen-notenbrood | bijpassend garnituur
18
Bloedsinaasappel
Witte chocolade | pecannoot | ahornsiroop | mascarpone
13

Lunch & Diner

  • 4 Gangen
    49
    Zonder */**/***
  • 5 Gangen
    59
    Zonder **/***
  • 6 Gangen
    69
    Zonder ***
  • 7 Gangen
    79

Menu met begeleidende
wijnen, water en koffie

  • 4 Gangen
    85
    Zonder */**/***
  • 5 Gangen
    102
    Zonder **/***
  • 6 Gangen
    119
    Zonder ***
  • 7 Gangen
    136
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18