Menu

Menu

ZALM
SHIRO MISO GEGLACEERD | GEL VAN LIMOEN | KRUIDEN SALADE
17
TARTAAR VAN RUNDERBAVETTE (**)
AUGURK | KAPPERTJES | PONZU | CREME VAN ANCHOVIS | KOMBU KABAYAKI DRESSING
18
GELE COURGETTE (*)
GEROOSTERD IN ZEEWIERBOTER | EDAMAME | BASILICUMPUREE | BONITOBOTER SAUS
17
HEILBOT
KOSHIHIKARI RIJST | DASHI | MOSSEL | SCHUIM VAN SAFRAAN EN VANILLE
20
EENDENBORST
GEGAARD IN SUMAK EN HONING | ZOMER GROENTEN | EIGEN JUS
32
SELECTIE VERFIJNDE KAZEN
ROZIJNEN-NOTENBROOD | BIJPASSEND GARNITUUR
18
ENTREMET VAN AARDBEI
FRAMBOOS | TONKA
12

Lunch & Diner

  • 4 Gangen
    57
    Zalm - Heilbot - Eend - Aardbei
  • 5 Gangen
    67
    Inclusief *
  • 6 Gangen
    77
    Inclusief */**
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18

Menu met begeleidende
wijnen, water en koffie

  • 4 Gangen
    97
    Zalm - Heilbot - Eend - Aardbei
  • 5 Gangen
    114
    Inclusief *
  • 6 Gangen
    131
    Inclusief */**
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18

Het menu serveren wij enkel per tafel. Bij wijzigingen in het menu rekenen wij een supplement. Het is mogelijk om à la carte te eten, onder het gerecht staat de prijs. Indien u allergieën of dieetwensen heeft, willen wij u graag vragen om deze van tevoren aan ons door te geven.

Asperges

Aspergesoep
Peterselie | ei | asperges
12
Asperges Flamande met ham
Krieltjes | peterselie | ei | geklaarde boter | gegrilde ham
23
Asperges Flamande met zalm
Krieltjes | peterselie | ei | geklaarde boter | gerookte zalm
27
3-gangen asperge menu
Aspergesoep | asperge flamande met ham of zalm | aardbei dessert
45

Specials

Oesters - Normandische "Mauger la Jolie" No*3
Ponzu vinaigrette | sjalottenvinaigrette | citroen
Per stuk of half dozijn
4 | 22
Carpaccio
Truffelcrème | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
18
Kalfs entrecote
Beignet van ui | creme van aardappel en morbier | peper jus
34
Catch of the day
Japanse risotto | mossel | koolraap | safraan-vanille jus
29

Vegetarisch Menu

Menu

ZOMERSE SALADE
MELOEN | WORTEL | CITRUS | SESAM | TOFU | KORIANDER | VADOUVAN
14
ANDALUSISCHE GAZPACHO (**)
BURRATA SCHUIM | GEKONFIJTE TOMAAT
10
PADDENSTOELEN
RAVIOLI | BEURRE NOISETTE
14
GELE COURGETTE(*)
GEROOSTERD IN ZEEWIERBOTER | EDAMAME | BASILICUMPUREE
15
GROENE ASPERGE
AARDPEER | BEIGNET VAN SHALLOT | DASLOOK
24
SELECTIE VERFIJNDE KAZEN
ROZIJNEN-NOTENBROOD | BIJPASSEND GARNITUUR
18
ENTREMET VAN AARDBEI
FRAMBOOS | TONKA
12

Lunch & Diner

  • 4 Gangen
    49
    Zomerse salade - Paddenstoelen - Asperge - Aardbei
  • 5 Gangen
    59
    Inclusief *
  • 6 Gangen
    69
    Inclusief */**
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18

Menu met begeleidende
wijnen, water en koffie

  • 4 Gangen
    89
    Zomerse salade - Paddenstoelen - Asperge - Aardbei
  • 5 Gangen
    106
    Inclusief *
  • 6 Gangen
    123
    Inclusief */**
  • Selectie verfijnde kazen in plaats van zoet dessert
    8
  • Selectie verfijnde kazen als extra gang
    18

Het menu serveren wij enkel per tafel. Bij wijzigingen in het menu rekenen wij een supplement. Het is mogelijk om à la carte te eten, onder het gerecht staat de prijs. Indien u allergieën of dieetwensen heeft, willen wij u graag vragen om deze van tevoren aan ons door te geven.